Sammen skaper vi sommerens unike opplevelser

Vi skreddersyr etter ditt ønske

Skal du ha sommerfest eller bryllup skreddersyr vi ditt arrangement slik at dere kan du få oppleve den vakre naturen som omgir Nisser og Vråvatn. Turen går gjennom sluser, trange sund og forbi svaberg og sandstrender.

Historier på veien

En lokalkjent kaptein loser deg fra Vrådal forbi slusemuseet gjennom Småstraum Sluse (en av to sluser som forbinder Nisser og Vråvatn) og helt opp til Storstraumsbukti.
Her snur båten og returnerer forbi Roholt som er den eldste gården i Vrådal. Skisenteret ser du på høyre hånd og kanskje får vi se en beverfamilie i løpet av seilasen? Båten seiler videre ut i Storfjorden og runder Vrålsøy under Tarjeisberg.
Tilbake seiler vi forbi Øy og legger til ved kaianlegget på Straand Sommerland.

Skap gode minner med selskap og charterturer

Selskaper

M/S Fram leies ut til ulike selskap og arrangement. Enten det gjelder champagne-cruise, bryllup eller bursdag – M/S Fram stiller villig opp. Se hotellets tilbud i forbindelse med bryllup og selskap.

Matservering

Under dekk er det en restaurant med plass til omtrent 40 personer, så det er ingen fare å entre skuta på tom mage! Gjester som chartrer båten må bestille servering på forhånd.
M/S Fram har alle serveringsrettigheter.

Grupper

Mange grupper velger i løpet av sesongen å ta en tur med M/S Fram. Det gjelder både grupper som bor på hotellet, men også de som er på gjennomreise.En to-timers rolig tur på vannet er et fint innslag i et ofte hektisk program.

Dagstur til Vrådal

En dagstur til Vrådal kan inneholde en seilas med Fram, et besøk på Sølvsmedtunet og en lunsj på Straand Hotel. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi legger gjerne opp en dagstur i samarbeid med deg!

Priser for charterturer med m/s Fram sommeren 2021

Minimum chartertid er 2 timer.

Kr 2.600,- pr. time for inntil 50 personer
Kr 2.900,- pr. time for inntil 90 personer
Kr 1.900,- pr. time for tomkjøring

Priser og datoer er oppgitt med forbehold om endringer.